dc.contributor.author | Saurstrø, Hedda | |
dc.date.accessioned | 2023-10-06T13:36:25Z | |
dc.date.available | 2023-10-06T13:36:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3095005 | |
dc.description.abstract | Jeg har valgt å ha følgende problemstilling i denne bacheloroppgaven: Hvordan kan helse og livsmestring fremmes gjennom mat og måltidsituasjoner?
Problemstillingen vil bestå av to deler der jeg vil sette søkelys på livsmestring gjennom mat, først og fremst hvilken påvirkning maten kan ha for barns livsmestring og helse. Videre skal jeg se på hvordan måltidet kan brukes for å fremme livsmestring og helse. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning | en_US |
dc.rights | Navngivelse 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no | * |
dc.title | Mat og måltidsituasjoner i barnehagen | en_US |
dc.title.alternative | Hvordan kan helse og livsmestring fremmes gjennom mat og måltidsituasjoner i barnehagen? | en_US |
dc.type | Bachelor thesis | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.rights.holder | Hedda Saurstrø | en_US |